Avantaje Larex Global Floor – LGF

Iata cateva argumente solide pentru care LAREX GLOBAL FLOOR – LGF trebuie sa fie prima dumneavoastra optiune: 
 • Avem peste 28 ani de experieta in implementarea cu suscces a unor solutii complete si garantate cum ar fii: pardoselilor industriale, pardoseli epoxidice, pardoseli poliuretanice, pardoseli electrostatice ESD, pardoseli antistatice si hidroizolatii cu membrane PVC, membrane TPO, membrane EPDM, membrane bituminoase, membrane lichide, trape de fum, luminatoare industriale continue Germania.
 • Calitatea premium a serviciilor oferite de compania Larex Global Floor - LGF este confirmata prin garantarea cu polita de asigurare Groupama, si de referintele clientilor aici putem sa amintim in cateva randuri de branduri nationale si internationale cum ar fi; Boromir Sibiu, Jidvei, Terapia, URSUS, Unicarm, Petrom, Ramira, Pambac, Baneasa, Heineken, Wenglor, Steinel, Baza N.A.T.O. etc.
 • Durata de viata a serviciilor realizate de compania Larex Global Floor - LGF este intre 10 - 40 ani
 • Peste 1 milion de mp instalati de pardoseli comerciale, industriale, sportive si hidroizolatii cu membrane PVC, hidroizolatii cu membrane TPO, hidroizolatii cu membrane EPDM, hidroizolatii cu membrane bituminoase, hidroizolatii cu membrane lichide.
 • Larex Global Floor - LGF are in dotare echipamente de ultima generatie pentru instalarea cu succes si in siguranta ale sistemelor certificate de pardoseli epoxi, a pardoselilor epoxidice, a pardoselilor poliuretanice, pardoseli sali sport, pardoseli conductive, pardoseli antistatice, si hidroizolatii cu membrane PVC, hidroizolatii cu membrane TPO, hidroizolatii cu membrane EPDM, hidroizolatii cu membrane bituminoase, hidroizolatii cu membrane lichide, trape de fum, luminatoare industriale continue Germania, si a hidroizolatiilor cu membrane PVC, a hidroizolatiilor cu membrane TPO, a hidroizolatiilor cu membrane EPDM, a hidroizolatiilor cu membrane bituminoase si a hidroizolatiilor cu membrane lichide.
 • Oferim solutii complete de proiectare, furnizare si instalare a sistemelor de pardoseli si hidroizolatii comerciale, industriale si sportive, pentru  interior si exterior, luminatoare industriale, trape de fum certificate import Germania.
 • Laborator mobil pentru testarea suportului si realizare mostre in santier GRATUIT.
 • Certificare TUV Germania.
 • Receptionarea lucrarilor se realizeaza conform standardelor interne si internationale, exemplu concret; la pardoseli epoxidice se verifica adezivitatea sistemului la suport prin smulgere, verificarea grosimii stratului de rasina epoxi fara a deteriora stratul final, la hidroizolatii cu membrane PVC se face inundarea teraselor sau cu aparatura speciala.
 • Societatea Larex Global Floor - LGF este autorizata sa realizeze masuratori si sa emita buletin de verificare ale pardoselilor electrostatice ESD, pardoseli antistatice din industria automotive si electronica.
 • Un alt avantaj este oferirea de solutii complete la cheie a teraselor de acoperis aici incluzand sistemele de hidroizolatii si accesorile pentru terasele acoperis, trape fum, luminatoare industriale, compania Larex Global Floor - LGF fiind autorizata ISSU pentru implementarea acestor lucrari.
[]
1 Step 1

Cerere de oferta

Numenumele tau
Prenumeprenumele tau
Companiasocietatea
Localitate/Judetunde locuiesti
Telefonpentru contact rapid
Bugette contactatm apoi
Mesajmai multe detalii
0 / 100
Previous
Next