Certificari Larex Global Floor – LGF

Larex Global Floor – LGF are o procedura de calitate structurata, in conformitate cu standardele TUV si acreditarile BASF, Sika, Conica, Bauder, Duraplan, Renolit etc.

Compania Larex Global Floor – LGF are implementate in totalitate toate standardele de calitate si siguranta mediu. Pentru fiecare obiectiv se realizeaza intern un proiect de executie unde sunt indentificate toate vulnerabilitatile si indetificarea solutiilor care trebuie implementate, inclusiv verificarea fiecarei activitati in parte. Personalul companiei este renumerat in functie de scoringul acordat de beneficiar lucrari executate.

Iata cateva argumente solide pentru care LAREX GLOBAL FLOOR – LGF trebuie sa fie prima dumneavoastra optiune:

Avem peste 30 ani de experieta in domeniul pardoselilor si hidroizolatiilor. Calitatea premium a serviciilor oferite de compania Larex Global Floor – LGF este confirmata prin garantarea cu polita de asigurare Groupama.

Peste 1 milion de mp instalati de pardoseli si hidroizolatii Larex Global Floor – LGF are in dotare echipamente de ultima generatie din domeniul pardoselilor si hidroizolatiilor PVC, TPO si EPDM.

Oferim solutii complete de proiectare, furnizare si instalare a sistemelor de pardoseli si hidroizolatii comerciale, industriale si sportive, pentru interior si exterior.

Laborator mobil pentru testarea suportului si realizare mostre in santier GRATUIT Certificare TUV Germania.

 

[]
1 Step 1

Cerere de oferta

Numenumele tau
Prenumeprenumele tau
Companiasocietatea
Localitate/Judetunde locuiesti
Telefonpentru contact rapid
Bugette contactatm apoi
Mesajmai multe detalii
0 / 100
Previous
Next