Despre LGF

Bine ati venit!

Unii oameni cauta locuri frumoase,
noi facem
pardoseli si hidroizolatii frumoase si durabile!

Va invitam sa faceti un tur virtual al websiteului nostru, ce prezinta toate locurile frumoase realizate de Larex Global Floor - LGF – in peste 30 de ani de experienta in domeniul executiei de pardoseli si hidroizolatii DURABILE.

Compania Larex Global Floor - LGF a fost infiintata in 1990, fiind o afacere de familie, in prezent la a doua generatie.
Inca de la inceputul activitatii noastre misiunea si pozitionarea in piata au fost foarte bine definite, oferind solutii complete de proiectare, furnizare si instalarea sistemelor de pardoseli din rasini sintetice si hidroizolatii cu membrane PVC, hidroizolatii cu membrane TPO, hidroizolatii cu membrane EPDM, hidroizolatii cu membrane bituminoase.
Lucrari complementare furnizarea si montare autorizata ISSU al trapelor de fum, luminatoarelor continue, cupolelor luminatoare, sisteme de exhaustare fum, trape de desfumare, trape ventilatie si luminatoare industriale.
Cu o aplicabilitate vasta in domenii: comerciale, industriale, rezidentiale, sportive pentru interior si exterior.

Misiunea Larex Global Floor – LGF

Obiectivul principal al companiei Larex Global Floor este de a oferii si implementa solutii complete care garanteaza succesul proiectelor deosebit de complexe din domeniu pardoselilor industriale in special cele cu proprietati electrostatice, ESD sau pardoseala antistatica AS, fiind autorizati pentru emiterea buletinelor de masuratori, si hidroizolatii cu membrane PVC, hidroizolatii cu membrane TPO, hidroizolatii cu membrane EPDM, hidroizolatii cu membrane bituminoase, hidroizolatii cu membrane lichide, precizand anterior ca oferim solutii garantate si complete mai furnizam si montam trape de fum si luminatoare industriale la terase acoperis fiind o companie autorizata ISSU.
Abordarea noastra in cei 29 ani de experienta a fost una proactiva, acordand o atentie sporita solicitarilor clientilor nostri, carora le oferim solutii complete, personalizate, prin configuratorul de pardoseli. Aceste solutii premium asigura clientiilor o investitie profitabila si durabila, cu costuri optime pentru urmatoarele servicii:

SOLUTII COMPLETE PARDOSELI

 
 
 
 
 
Pardoseli cu cuart colorat
 
Pardoseli decorative
 
Pardoseli microciment DURADECOR
 
Pardoseli beton poliuretanic UCRETE
 
Pardoseli pentru bai
 
Pardoseli pentru birouri
 
Pardoseli pentru depozite logistice
 
Pardoseli pentru parcari auto
 
Pardoseli antibacteriene pentru spitale
 
Pardoseli pentru industria alimentara
 
Pardoseli drenante pentru totuare, parcuri, curti
 
Reparatii pardoseli beton
 
Slefuire pardoseli beton tehnologie HTC-Superfloor
 
Intretinere pardoseli beton
 
Mentenanta pardoseli sintetice
 
Reparatii rosturi beton cu poliuree
 
Pardoseli covor pvc
 
Stabilizare rosturi pardoseli beton
 
Reconditionare pardoseli beton

Utilaje de intretinere si curatenie a sistemelor de pardoseli instalate

Specializare, Certificari Larex Global Floor – LGF

Planul de instruire continua al echipei Larex Global Floor - LGF oferă o eficenta foarte ridicata, cofirmata de auditori interni si externi.
Prin atributele precizate mai jos in triunghi compania Larex Global Floor exceleaza in implementarea serviciilor de pardoseli din rasini sintetice si hidroizolatii acoperis cu membrane PVC, hidroizolatii acoperis cu membrane TPO, hidroizolatii acoperis cu membrane EPDM, hidroizolatii acoperis cu membrane bituminoase, hidroizolatii acoperis cu membrane lichide, trape fum, trape desfumare, trape ventilatie, sisteme de exahustare, luminatoare industriale la proiecte complexe si majore.

Succesul proiectelor executate de Larex Global Floor - LGF este sustinut de: solutii tehnice complete si garantate, proceduri controlate, materiale premium, personal specializat si autorizat ISSU, partenerii nostri care sunt consacrati, la nivel mondial fiind lideri, cum ar fi: SIKA, BASF, Bauder, Conica, Duraplan, etc.

Baza succesului nostru Larex Global Floor – LGF

Succesul nostru este asigurat de servicii premium-inovatoare, determinat de competențele dezvoltate în 6 direcții:

  • personal calificat și în continuă perfecționare
  • utilizarea de materii prime inovatoare de la cei mai importanți producători la nivel mondial
  • dotarea tehnică de ultimă generaţie
  • servicii de consultanță tehnică de specialitate = SOLUȚII DURABILE
  • termene de execuție respectate
  • execuție la cele mai înalte standarde bazată pe experiența de peste 29 de ani si certificatul TUV implementat 100% în domeniu
baza_succesuluiParteneri - In cei 29 ani de activitate compania Larex Global Floor - LGF a dezvoltat parteneriate solide si durabile cu cei mai mari producatori de pardoseala epoxi si hidroizolatii cu membrane PVC, membrane TPO, membrane EPDM, membrane lichide si membrane bituminoase din lume, sisteme profesionale, certificate si garantate. Cum ar fi: BASF(Master Builders Solutions), SIKA, Bauder, DURAPLAN, Mapei, Caparol, Conica, HILTI, JET Group, Murexim, EJOT, Tarkett etc.
Filozofia noastră în ce privește calitatea
Urmărim
CALITATEA dar și SATISFACȚIA CLIENTULUI
Oferim
EXECUȚIE RIGUROASĂ dar și CREATIVITATE ȘI FLEXIBILITATE
în alegerea sistemelor și a materialelor
Asigurăm
PUNCTUALITATEA ÎN EXECUȚIE dar și EXECUȚIA LA CHEIE
Garantăm
PARDOSELI ȘI HIDROIZOLAȚII SIGURE dar și DURABILE

Sanatate si siguranta Larex Global Floor – LGF

Resursa noastră cea mai valoroasă este personalul nostru. Angajamentul și entuziasmul lor în asigurarea succesului oricărui proiect este capitalul nostru cel mai de preț.
Angajații noștri sunt o parte esențială a experienței pe care clienții noștri o au în colaborarea cu noi.
De accea personalul nostru este motivat de valori morale bine stabilite care îi fac respectuoși și gata să fie de ajutor în orice situație.
Personalul bine pregatit face un mediu de lucru mai sigur, iar politicile si procedurile noastre in materie de sanatate si siguranta la locul de munca, asigura un mediu optim de lucru.
Toate santierele noastre sunt frecvent verificate. De asemenea, avem experti externi in materie de sanatate si siguranta pentru a furniza planuri de evaluare a riscurilor, planuri de sanatate si siguranta, si fisiere de operare si intretinere completate.
[]
1 Step 1

Cerere de oferta

Numenumele tau
Prenumeprenumele tau
Companiasocietatea
Localitate/Judetunde locuiesti
Telefonpentru contact rapid
Bugette contactatm apoi
Mesajmai multe detalii
0 / 100
Previous
Next