Pardoseli Poliuretanice – Pardoseala poliuretanica DURAFLOOR PU 09 W ESD + Ceara 0,15 mm

Masuratori ESD GRATUIT pentru fiecare pardoseala elestrostatica disipativa ESD sau electrostatica conductiva AS, executata de Larex Global Floor-LGF.

Larex Global Floor - LGF Buletin ESD gratuit
Solul este punctul de siguranta al descarcarii electrostatice nedorita. Terenul reprezinta "potential electric zero". Cand ceva este legat la pamant, este neutru, nu are nicio valoare. Legarea unei pardoseli conductive la pamant asigura ca încarcaturile statice sa fie redirectionate catre pamant prin sistemul de pardoseala conductiva. O pardoseala care masoara intre 2,5 X 104 si 1,0 x 106 este definita ca o pardoseala electrostatic conductiva.
Ohm (?): Ohmi sunt unitati de rezistenta electrica intre doua puncte. "1 Mega" este egal cu 1 milion Ohmi sau 1,0 x 106. Exponentul 6 se refera la numarul de zerouri dupa 1 si este in general considerat nivelul maxim de rezistenta electrica pentru o specificatie conductiva a pardoselii. Terminatia cea mai mica a intervalului este de 25.000 Ohmi, reprezentat ca 2.5 x 104 , sau 2.5 x 10.000 Ohmi.
Conductivitate ESD AS intervale harta - Zona de siguranta
Pardoseala poliuretanica DURAFLOOR PU 09 W ESD este un sistem bicomponent, format strat sigilant si un strat de ceara, pe baza de apa, poliuretanic, finisaj mat, proprietati ESD, rezistenta la abraziune, usor de aplicat, rezistenta chimica.
Pardoseala poliuretanica DURAFLOOR PU 09 W ESD este recomandata pentru utilizarea in zonele: hale industria semiconductorilor, laboratoare şi încăperi destinate domeniului medical cu aparate electrice, hale de întreţinere ale avioanelor, Încăperi cu vehicule de transport acţionate electric, incăperi ESD, industria petro-chimica, fabrici de armament.

Pardoseala poliuretanica DURAFLOOR PU 09 W ESD este recomandata pentru utilizarea in zone: showroom, birouri, spitale, librarii, cantine. Grosime aprox: 0,15 mm.
 

Avantajele Dvs.

Conductiv ESD
Pardoseala electrostatica disipativa ESD cu descarcare electrica
Certificat standarde internationale
Respecta toate standardele internationale. Conductivitate electrica si antistatica conform IEC EN 61340-4-5, IEC EN 61340-4-1, IEC EN 61340-5-1
Grosime mica
Grosimea sistemului 0,15 mm
antistatic
Pardoseala electrostatica conductiva antistatica AS
fara emisii
Fara emisii
Mat
Mat sau lucios, neted
rezistenta la intindere
Rezistenta ridicata la impact
Rezistenta chimica
Rezistenta chimica ridicata
Rezistent la temperatura
Rezistenta la socuri termice de la -15°C si pana la +80°C, in functie de grosime
slip-resistant
Rezistenta la alunecare R10
Usor de curatat
Usor de curatat si intretinut
fara imbinari
Fara imbinari
paletar ral
Paleta de culori. Se mai pot utiliza si alte culori din paletarul RAL standard.
Intarire rapida
Durata de viata: 5 ani
DURAFLOOR PU 09 W ESD aplicare strat sigilant
 

Larex Global Floor - LGF. Reconditionare Pardoseala poliuretanica ESD, spalare si aplicare sigilant DURAFLOOR PU 09 W ESD + Ceara 0,15 mm