PARDOSELI INDUSTRIA MEDICALA SI FARMACEUTICA


Solutii complete pentru industria medicala si farmaceutica - Pardoseala antibacteriana pentru cabinete medicale, cabinete stomatologice, holuri, săli de așteptare, săli de tratament


Sistemele de pardoseală sintetica antibacteriana instalate de noi îndeplinesc cele mai exigente cerințe și standarde de igienă din spitale sau cabinete medicale, cabinete stomatologice. Scopul nostru este de a oferi clienților noștri pardoseli durabile, sigure la mers, igienice, cu capacitate de absorbție a zgomotului și bineînțeles accesibile din punct de vedere al prețului. Sistemele recomandate de noi pentru cabinete medicale, cabinete stomatologice, holuri, săli de așteptare, săli de tratament, trepte, vestiare, săli pentru luarea mesei etc. sunt următoarele:
  • sistem de pardoseală din rășini poliuretanice antibacteriene
  • sistem de pardoseală din covor PVC

Pardoseală sintetica pentru farmacii


Sistemele de pardoseală medicala din rasini epoxi, poliuretanice antibacteriene instalate de noi îndeplinesc cele mai exigente cerințe și standarde de igienă din spitale, farmacii sau cabinete medicale. Scopul nostru este de a oferi clienților noștri pardoseli durabile, sigure la mers, igienice, cu capacitate de absorbție a zgomotului și bineînțeles accesibile din punct de vedere al prețului.
Sistemele recomandate de noi pentru farmacii sunt următoarele:
  • sistem de pardoseală din rășini poliuretanice antibacteriana
  • sistem de pardoseală din covor PVC tip role sau dale bacteriostatic

PARDOSEALA CU SISTEM DE PROTECTIE ANTIBACTERIAN PENTRU PARDOSEALA SI PERETI LA SPITALE, FARMACII SI CABINETE STOMATOLOGICE

Igiena este cerinţa cea mai importantă în spaţiile din cadrul spitalelor, a cabinetelor medicale sau farmaciilor.
Simplul beton neprotejat sau reţeaua de rosturi dintr-o pardoseală acoperită cu gresie oferă un mediu propice dezvoltării bacteriilor şi ciupercilor care, chiar şi în cazul curăţirii repetate nu se mai atinge gradul de igienă necesar acestui domeniu.
În domeniul sanitar (spitale, cabinete medicale, farmacii, etc.) se întâlnesc 5 tipuri de sisteme de pardoseală fiecare cu avantajele sale din care se poate alege sistemul potrivit solicitărilor dvs.
Acestea sunt: