Reconditionare pardoseli beton prin polisare tehnologie HTC

Despre Amorsa Microciment DURADECOR PRIMER
noiembrie 29, 2019

Reconditionare pardoseli beton prin polisare tehnologie HTC

Larex Global Floor-LGF

Va pune la dispozitie ultima tehnologie suedeza in privinta reconditionarii prin polisare a pardoselilor din beton, marmura, granit sau alte pietre naturale.

Sub pardoseala ta de beton se ascunde o pardoseala originala HTC superfloor din beton lustruit, care abia asteapta sa fie descoperita. Acest concept a fost lansat de peste 20 de ani. Pardoselile industriale sunt supuse uzurii in timp si necesita reconditionare. Reconditionarea pardoselilor industriale, prin slefuirea betonului reduce costurile pe termen scurt si lung, asigura usurinta la curatare si pastrare, asigura stralucirea si pastreaza suprafata in conditii bune pentru perioada mai lunga de timp.

Scoate in evidenta calitatile pardoselilor din beton

O pardoseala LGF realizata cu tehnogia HTC superfloor™ este mult mai mult decât o pardoseala obisnuita.
Uită-te puțin mai aproape și vei descoperi super-avantajele care fac aceasta pardoseala unică.

Stratificatie HTC superfloor™


Prin metoda HTC superfloor™ betonul utilizat la pardoseli va fi şlefuit şi polisat mecanic în 4-7 trepte, tehnologia fiind uscată şI fără degajare de praf. Procedeul include şI impregnarea suprafeţei în funcţie de opţiuni. În urma prelucrării este îndepărtată partea superioară, cea mai slabă a betonului.
Va aparea astfel structura agregatelor utilizate la prepararea betonului care asigură aspectul deosebit al pardoselii HTC superfloor™. În acelaşi timp la suprafaţă ajunge structura tare din interiorul betonului, care este uniform netedă, economica si usor de intretinut pe o perioadă lungă de timp.

Starea finală a pardoselii HTC superfloor™ în ceea ce priveşte culoarea sau designul este limitată doar de imaginaţia utilizatorului.

Avantajele LGF oferite prin HTC Superfloor ™

Metoda originală, dezvoltată de-a lungul deceniilor. În medie, cu 40% costuri mai mici ale ciclului de viață decât în cazul soluțiilor tradiționale de pardoseală. Se pretează atât pentru pardoseli noi cât şi pentru cele vechi. Anti-alunecare, chiar şi când pardoseala este umedă; Caracteristici ESD. Se poate colora fără pierderea calităţilor; Nivel redus de vibraţii pentru vehicule; Rezistenta la trafic intens. Ușor de întreținut.

SUPER-DURABIL

Betonul este compus din 80-85% piatră și nisip, ceea ce înseamnă ca HTC superfloor ™ este extrem de durabil. Curățați-l în conformitate cu recomandările HTC și vor fi necesare mai putine actiuni de intretinere rezultand un cost mai mic.

Recomandabil Aproape In orice mediu

HTC superfloor ™ poate fi utilizat aproape oriunde. Suprafața naturală frumoasă ajută la crearea unei impresii pozitive în domeniul comercial, de exemplu.
Durabilitatea și uniformitatea sa sunt apreciate în special în fabrici și depozite. Suprafața ușor de curățat face pardoseala o alegere populară pentru școli, muzee, centre comerciale, terminale aeroport, săli de sport și alte zone extrem de des folosite.

Rezistență la uzură cu până la 117% mai mare în comparație cu betonul netratat.

Pardoseala sustenabila si ecologica

HTC superfloor ™ este o soluție foarte eficientă din punct de vedere al costurilor - pe termen scurt, mediu și lung. Costul pe metru pătrat este surprinzător de mic, deoarece, de obicei, betonul este deja turnat. Dar HTC superfloor ™ este, de asemenea, o alternativă inteligentă pentru construcții noi, LGF recomanda la constructiile noi, deoarece șlefuirea poate începe la doar 5-7 zile de la turnare.

Cost intretinere foarte redus

HTC superfloor ™ va fi întotdeauna foarte ușor de păstrat într-o stare nouă. Cel mai inteligent mod de a vă păstra pardoseala curată este să folosiți o mașină de curățat pardoseala cu plăcuțe cu diamante. Aceasta nu numai că curăță pardoseala, ci o și lustruiește folosind doar apă. Curățarea manuală, cum ar fi cu un aspirator sau un mop umed, funcționează de asemenea bine.
După câțiva ani, pardoseala are un aspect natural. Dacă se preferă, aceasta poate fi slefuit pentru a-și reface cu ușurință luciul inițial. Nu există nicio limită fixa de câte ori se poate repeta procesul.

Economic si sigur

HTC superfloor ™ este o pardoseala naturală care creează un mediu de lucru sigur și fara griji pentru foarte multe activități. Nu produce praf. Este o suprafață extrem de netedă și uniformă. În același timp, este rezistent la alunecare, respectă cele mai înalte standarde pentru manipularea echipamentelor electrice. În ceea ce privește siguranța împotriva incendiilor, aceasta este evaluata la cel mai inalt nivel.

Rezistent la alunecare

În ciuda a ceea ce mulți ar putea crede, o pardoseala HTC superfloor ™ șlefuita este mult mai sigura când vine vorba de evitarea accidentelor de alunecare decât multe alte tipuri de pardoseli, chiar și atunci când aceasta este umeda. Aceasta înseamnă un mediu de lucru mai sigur și mai confortabil.

Fara vibratii

Suprafața extrem de netedă presupune vibrații minime atunci când deplasați mărfuri cu stivuitoare, de exemplu. Aceasta înseamnă un mediu de lucru mai bun, cu operatorii de stivuitoare, de exemplu, fiind mai puțin expuși la vibrații. În același timp, reduce și uzura stivuitorului și costurile de întreținere. O pardoseala netedă din beton este o condiție prealabilă pentru instalarea sistemelor de depozitare înalte, cu cerințe deosebit de stricte privind toleranțele.

Pardoseala durabila

O pardoseala HTC SUPERFLOOR ™ poate fi una dintre cele mai durabile componente pe care le alegeți pentru clădirea dvs., atât din punct de vedere economic, cât și ecologic. O pardoseala din beton este formată din componente complet naturale - piatră, nisip, apă și ciment. Deoarece procesul este practic fără substanțe chimice în comparație cu alte soluții de pardoseală pentru medii intens traficate, HTC Superfloor ™ este o alegere bună atât pentru oameni, cât și pentru mediu.

Efect minimalist

Procesul de reconditionare prin slefuirea betonului este curat si dureaza putin timp.

Reconditionarea pardoselilor din beton, prin slefuire, este un proces uscat, fara factori de contaminare sau aburi nocivi.

Suprafata poate fi data in folosinta imediat dupa finalizare.

4 Sisteme de reconditionare PARDOSEALA Oferite de LGF cu tehnologie HTC SUPERFLOOR™

Larex Global Floor-LGF ofera patru sisteme cu ajutorul tehnologiei HTC superfloor™: platinum, gold, silver şi bronze. Aceasta înseamnă că puteţi alege între o pardoseală finită cu suprafaţă mată sau foarte lucioasă. Se fac intre 4 si 7 treceri in functie de sistem.

HTC Superfloor™ BRONZE este conceptul cu cel mai mic număr de etape de şlefuire şi lustruire. Acest concept nu implică expunerea structurii betonului. În schimb, stratul superior al şapei este şlefuit, dar nu îndepărtat. Acest proces creează o şapă mai rezistentă cu un aspect lucios. Se recomanda în aplicații cu uzură limitată.

HTC Superfloor™ PLATINUM este suprafaţa cea mai strălucitoare, are cele mai multe faze de şlefuire, dar finalul merită, pentru că va fi o pardoseală perfectă, rezistentă şi strălucitoare.
Platinum este cea mai populară suprafață de finisaj și este o alegere bună pentru majoritatea aplicațiilor.

HTC Superfloor™ SILVER este o variantă mai puțin lucioasă a variantei Platinum, deoarece adâncimea de slefuire este aceeași. Pașii de lustruire, cu toate acestea, sunt mai puțini. Această metodă este perfectă dacă dorim să avem o pardoseală cu suprafaţă mată.

HTC Superfloor™ GOLD – nu trebuie şlefuită atât de adânc comparativ cu metoda Platinum.
Apare structura betonului, dar nu în mod uniform, insa rezultatul va fi şi în acest caz o pardoseală rezistentă şi lucioasă.
Prin urmare, GOLD poate fi o alegere bună pentru pardoseli din beton care sunt deja netede.

Reconditionare pardoseala prin polisare

Inainte si dupa slefuire: depozite logistice, aeroporturi, hale de productie, gari, birouri, institutii publice, spitale si zone rezidentiale.

Partenerul tau de incredere

Plan

Ne asigurăm ca dorintele tale in materie de pardoseala devin realitate. Suntem aici pentru tine de la inceput la sfarsit.

Proces

Servicii de consultanta tehnica de specialitate si personal calificat si experimentat.

Parteneriat

Cu o experienta de peste 20 de ani HTC Superfloor si partenerul sau de incredere Larex Global Floor-LGF va asigura cele mai bune servicii in materie de pardoseli.

Performanta

Suntem intr-o continua dezvoltare tehnica cand vine vorba de mașini, unelte și metode de slefuire și polisare a pardoselilor din beton. Suntem mulțumiți doar când clienții noștri ating rezultate perfecte.

Sisteme foarte Durabile

Durabilitatea HTC este integrata la nivel de mașini, accesorii, scule, cunoștințe și experiența pe care o oferim. Fiecare polizor, aspirator, scule, cursuri și metodele cele mai bune din industrie. Împreună formează soluțiile care creează beneficii maxime pentru afaceri și rezultate optime.

Inovatia

HTC este o forta in inovatie la nivel global in domeniul slefuirii pardoselilor industriale. Construim în permanență parteneriate puternice cu toți cei care ne împărtășesc scopul de a se perfectiona și de a se dezvolta. Având în vedere inovațiile de clarificare, produsele in care aveți încredere, beneficiile financiare și cunoștințele, ne ajutăm clienții să obțină rezultate fără precedent. Când lucrezi cu Larex Global Floor-LGF ai un partener extrem de profesional în care poți avea încredere. In fiecare zi.