PARDOSELI PENTRU SISTEMUL EDUCATIONAL


Sisteme de pardoseli complete pentru sistemul educational. Pardoseli invoatoare pentru săli de clasă, holuri, coridoare, trepte.


Scopul nostru este de a oferi clienților noștri pardoseli inovatoare și durabile, sigure la mers, igienice, cu capacitate de absorbție a zgomotului și bineînțeles accesibile din punct de vedere al prețului. Sistemele recomandate de noi pentru sălile de clasă, holuri, trepte, săli pentru luarea mesei etc. sunt următoarele:
  • pardoseală din rășini poliuretanice antibacteriene
  • pardoseală din covor PVC bacteriostaticePARDOSELI POLIURETANICE ANTIBACTERIENE PENTRU SCOLI / GRADINITE / CRESEE

Soluții constructive pentru un învățământ modern

Asigurarea unui mediu sigur, sănătos și atractiv este unul dintre condițiile ce stau la baza succesului unui sistem de învățământ. Acest lucru necesită implementarea unor concepte de modernizare a clădirilor destinate educației (grădinițe, școli, universități) de la pardoseală până la acoperiș și de la interior la exterior.
Sistemele de construcții realizate de echipa Larex Global Floor - LGF vor crește atractivitatea, confortul și siguranța spațiului instituției de învățământ aigurând totodată viabilitatea și eficiența economică a investiției realizate.
Imaginea de mai jos ilustrează gama de servicii realizate de echipa noastră, iar în acest capitol vom prezenta sistemele de pardoseli pentru sălile de clasă, coridoare, holuri, trepte, vestiare din cadrul grădinițelor, creșelor, școlilor / liceelor și universităților.