Larex Global Floor – Pardoseala decorativa din microciment pentru interior si exterior, pentru pardoseli si pereti

 

Pardoseala decorativa din microciment este o solutie inovatoare avand la baza ciment cu aditivi speciali pe baza de rasini. Pardoseala decorativa din microciment poate fi aplicata cu fierul de glet pentru a crea suprafete finisate speciale, atat pe orizontala cat si pe verticala.

Pardoseala din microciment are un avantaj esential, rezistenta mecanica foarte buna in conditii extreme. Datorita duritatii, pardoseala din microciment se preteaza pentru zone unde traficul este intens, se curata deosebit de usor si are o mentenanta facila.

Pardoseala din microciment are un mare avantaj, nu se zgarie de la rotile scaunelor, rezulta o suprafata continua fara rosturi, se poate aplica la interior si la exterior, este compatibila cu sistemele de incalzire in pardoseli termice si electrice.

Sistemul special de pardoseala decorativa din microciment, include materiale inerte naturale cu o granulometrie foarte atent selectata, care confera suprafetei un aspect placut, infrumusetat prin tehnica, prin spatulare care confera textura deosebit de personala.

Pardoseala decorativa din microciment poate avea mai multe aspecte: opaca, lucioasa sau satinata.

Larex Global Floor-LGF S.R.L. aplica pardoseli decorative din microciment la exterior si la interior, pardoseala de microciment comportandu-se exceptional la fenomenul de inghet / dezghet, rezistenta deosebita la razele UV, impermeabil si rezistenta ridicata la abraziune. Pardoseala decorativa din microciment este disponibila in cea mai larga gama de culori, in peste 5000 de nuante.

Formularea originala si utilizarea tonurilor de pamant naturale, garanteaza o stabilitate excelenta a culorilor in timp.

Pardoseala decorativa din microciment are grosimea de 2-3 mm si capacitatea formidabila de aderenta pe orice tip de suport:

Tipuri de suport pe care se poate aplica pardoseala decorativa din microciment:
   – Gresie, faianta cu proprietati portante;
   – Suprafete din lemn;
   – Suprafete din beton;
   – Suprafete din metal;
   – Suprafete din rigips;
   – Suprafete din plastic dur, etc.

Aceasta pardoseala, este foarte utilizata in renovari, nefiind necesara indepartarea straturilor degradate cum ar fi gresie, faianta, lemn, beton, metal, rigips etc.
Intotdeuna modul cum sunt realizate si decorate incaperile de locuit, case, apartamente etc, ofera o imagine foarte fidela a modului de a fi si de a trai.
Modul de viata intens face ca si tehnologiile inovatoare sa isi puna amprenta in materiale noi avand la baza nanotehnologie, rezultand solutii deosebit de performante. Atributele pardoselii din microciment cum ar fi: aderenta extrem de buna la diferite tipuri de suport, durabilitatea, calitatea, fiabilitatea, etc. sunt cateva criterii esentiale pentru alegerea unei solutii optime si de succes.
Un citat cat o mie de cuvinte a baronului Rothschild spunea “Nu suntem suficient de bogati pentru a cumpara lucruri ieftine”. Aceasta afirmatie era si este si in acest moment plina de adevar.
Compania Larex Global Floor-LGF S.R.L. promoveaza solutii inovatoare, cu o calitate premium, aceasta inspira o deosebita incredere in alegerea si implementarea acestor sisteme de pardoseala decorative microciment, in diferite proiecte simple sau deosebit de complexe din toate segmentele industriale si rezidentiale.

Cum arata o pardoseala decorativa microciment premium?

Pentru fiecare beneficiar cel mai important aspect al unui sistem de pardoseala decorativa microciment, il constituie modul de exploatare si intretinere, de durabilitate, iar toate aceste avantaje sunt oferite de solutii cu o calitate premium.
Marele avantaj al sistemelor de pardoseala decorativa microciment, este aderenta extrem de ridicata la diferite tipuri de suport cum ar fi gresie, faianta, cada, lemn, rigips, metal, beton etc., poate fi curatata cu solutii de uz casnic.
Sistemul de pardoseala decorativa microciment este capabil sa satisfaca nevoile clientului foarte exigent in ceea ce priveste calitatea si durabilitatea. Pardoseala decorativa microciment poate fi o adevarata bijuterie pentru orice tip de design interior si exterior.

Posibilitatea de a alege orice nuanta sau textura, va incanta chiar si pe cei mai exigenti arhitecti, designeri, beneficiari, avand la dispozitie tehnologie de nuantare asistata de calculator.
Compania Larex Global Floor-LGF S.R.L. are o experienta de peste 27 ani in instalarea pardoselilor, avand in componenta sa personal specializat in Elvetia, Germania, Italia pentru aplicarea acestor sisteme de pardoseali decorative din microciment.

Pardoseala decorativa din microciment este o solutie inovatoare, sistemele oferite de compania Larex Global Floor-LGF S.R.L. va permite sa realizati o pardoseala de microciment solida, extrem de durabila, rezultand suprafete continue fara rosturi usor de curatat si intretinut.

Formularea pardoselii din microciment, are la baza micro-particule care au o aderenta foarte buna pe orice tip de suport cu proprietati portante cum ar fi: sticla, tigla, gips-carton, beton, lemn, plastic, etc.

Avantajul esential al pardoselii decorative microciment este ca se poate aplica direct pe gresie, faianta, fara indepartarea acestora, oferind un sistem impermeabil avand grosimea de 2-3 mm.
Compania Larex Global Floor-LGF S.R.L. importa sistemele de pardoseala decorative din microciment, din Elvetia si Italia, oferindu-va sisteme garantate, prin implementarea oricarui proiect de dimensiuni mici sau mari, simplu sau complex, la nivel national.

 

        

Larex Global Floor - Microciment pentru bucatarie

Image 1 of 3

Larex Global Floor - Microciment pentru bucatarie

Larex Global Floor - Microciment pentru mobilier

Image 1 of 3

Larex Global Floor - Microciment pentru mobilier

Larex Global Floor - Microciment cu aplicare in bai si toalete

Image 1 of 9

Larex Global Floor - Microciment cu aplicare in bai si toalete

Larex Global Floor - Microciment cu aplicare pentru scari si pardoseli

Image 1 of 4

Larex Global Floor - Microciment cu aplicare pentru scari si pardoseli

Larex Global Floor - Pardoseala microciment pentru hol

Image 1 of 21

Larex Global Floor - Pardoseala microciment pentru hol

Larex Global Floor - Pardoseala microciment pentru toaleta

Image 1 of 7

Larex Global Floor - Pardoseala microciment pentru toaleta

Larex Global Floor - Microciment pentru pereti

Image 1 of 2

Larex Global Floor - Microciment pentru pereti

Larex Global Floor - Microciment la Exterior

Image 1 of 2

Larex Global Floor - Microciment cu aplicare la Exterior