DURACRETE TZ – 9 mm

Pardoselile  terrazzo au o istorie lunga si bogata, care datează de peste 1500 de ani. Duracrete TZ (Terrazzo) din cuvantul italian pentru terasa este unul dintre produsele originale obtinute de muncitorii din Venetia prin  reciclarea sparturilor de marmura in scopul realizarii unor pardoseli cu finisaje decorative destinate teraselor si zonelor rezidentiale.

Pardoseala Duracrete TZ din ziua de azi, continua sa ofere un finisaj deosebit si foarte durabil ce, in mod normal, are o durata de viata echivalenta cu durata de viata a cladirii. Combinatia dintre frumusete, durabilitate si intretinere redusa a dus la o renastere in utilizarea sistemului Duracrete TZ terrazzo in ultimul deceniu.

Duracrete TZ Terrazzo reprezinta cea mai buna alegere atunci cand se doreste o pardoseala cu o durabilitate foarte mare. Produsul DURACRETE TZ ajuta de asemenea la ecologizarea mediului prin reciclarea materialelor precum: deseuri de marmura, granit si sticla sparta.

DURACRETE TZ se recomanda a se utiliza in zone precum: hoteluri, locatii de divertisment, fabrici de medicamente, spitale, institutii de invatamant, biblioteci, muzee, centre culturale, centre de vanzare cu amanuntul, cladiri guvernamentale, in transport, precum si la stadioane.

 

Avantajele Dvs.

Se intareste in numai 12 ore si se poate turna dupa 7 zile de la turnarea betonului
Grosime mica
Grosimea sistemului 9 mm
antimicrobial
Antibacterian
fara emisii
Fara emisii
Mat
Mat
rezistenta la intindere
Rezistenta ridicata la impact
Rezistenta chimica
Rezistenta chimica ridicata
Rezistent la temperatura
Rezistenta la socuri termice de la -15°C si pana la +70°C, in functie de grosime
slip-resistant
Rezistenta la alunecare R10
Usor de curatat
Usor de curatat si intretinut
Intarire rapida
Durata de viata: 30 - 40 de ani
Certificat standarde internationale
Respecta toate standardele internationale
Pardoseala BASF MasterTop DTZ Terrazzo