Parteneri Larex Global Floor – LGF

In cei 29 ani de activitate compania Larex Global Floor – LGF a dezvoltat parteneriate solide si durabile cu cei mai mari producatori de pardoseli si hidroizolatii din lume, sisteme profesionale, certificate si garantate.

Sustinerea companiei Larex Global Floor – LGF de catre parteneri la fiecare proiect, confera clientului garantia calitatii si a durabilitatii investitie realizate.

Larex Global Floor – LGF va ofera o gama variata de pardoseli si hidroizolatii profesionale:

 • – pardoseli PVC
 • – pardoseli sportive
 • – gazon sintetic
 • – pardoseli poliuretanice
 • – pardoseli epoxidice
 • – parchet pentru sali de sport
 • – parchet triplustratificat
 • – mocheta profesionala (dale sau rola)
 • – solutii de intretinere pardoselii
 • – hidroizolatii cu membrane PVC, TPO, EPDM, lichida
 • – luminatoare trape de fum certificate.

Compania Larex Global Floor – LGF are parteneriate strategice cu cei mai mari producatori de pardoseli si hidroizolatii profesionale la nivel mondial cum ar fi:

BASF logo partener larex global floorlgf

Prin Master Builders Solutions, BASF introduce un brand global de solutii chimice avansate pentru constructii. Brandul combina punctele forte ale multor marci si produse BASF existente si reprezinta o experienta de peste 100 de ani in industria constructiilor.

Brandul Master Builders Solutions reuneste intreaga expertiza BASF in crearea de solutii chimice pentru constructii noi si pentru intretinerea, repararea si renovarea structurilor. Master Builders Solutions are la baza experienta castigata in peste un secol de activitate in industria constructiilor.

Portofoliul complex al brandului Master Builders Solutions cuprinde solutii durabile pentru executia, intretinerea, repararea si renovarea structurilor:

 • Aditivi pentru beton
 • Aditivi pentru ciment
 • Solutii pentru constructiile subterane
 • Mortare de subturnare de inalta performanta
 • Solutii de reparare si protectie a betonului
 • Solutii de hidroizolare
 • Materiale de etansare
 • Solutii pentru pardoseli performante
 • Expertiza echipei globale in folosul proiectul dvs.

Know-how-ul si experienta la nivel de comunitate globala a expertilor BASF in constructii formeaza nucleul Master Builders Solutions.

Elementele potrivite din portofoliul de produse se combina pentru a va sprijini in rezolvarea oricaror probleme specifice de constructie.

Colaborarea intre diverse domenii de expertiza si regiuni de activitate, este urmata de extragerea experientei dobandite din nenumarate proiecte de constructii din intreaga lume.

Valorificarea tehnologiilor globale BASF precum si cunostintele aprofundate privind cerintele locale din constructii, sunt menite sa dezvolte inovatii care sa va sustina sa aveti o afacere de succes si sa realizati constructii durabile.

Conica logo partener larex global floorlgf

Din 1977 Conica dezvolta, produce si furnizeaza produse de top in intreaga lume, produse extrem de fiabile pentru amenajarea suprafetelor sportive sintetice. Prin intermediul Conica, ofera clientilor sai solutii inovatoare prin sisteme inteligente destinate pistelor de alergare, sali de sport, terenuri sportive interioare/exterioare, locuri de joaca pentru copii, etc.

Larex Global Floor – LGF este o companie specializata in amenajarea pardoselilor sportive, avand in dotare echipamente de ultima generatie. Toate produsele Conica comercializate au avizul federatiilor internationale sportive si intrunesc standardele nationale si internationale de calitate si siguranta.

sika logo partener larex global floorlgf

Compania SIKA a fost infiintata in anul 1910. SIKA este lider de piata in domeniul aditivilor pentru betoane, a pardoselilor industriale, sistemelor de membrane pentru acoperisuri, a consolidarilor cu fibre de carbon, dar si a mortarelor speciale.

caparol daw logo partener larex global floorlgf

Compania DEUTSCHE AMPHIBOLIN WERKE von Robert Murjahn GmbH & Co. KG este unul dintre cei mai mari producatori din Europa din domeniul vopselelor si materialelor de finisaj in constructii. DAW Germania este o afacere de familie cu o vechime de peste 110 ani; site-ul de productie CAPAROL din Ober – Ramstadt este una din cele mai moderne si inovative fabrici de productie pentru vopsele profesionale, utilizand tehnologii revolutionare si care protejeaza mediul inconjurator.

Extinderea grupului DAW in Europa si Asia a demarat la inceputul anilor ’50, cand firma a inceput sa selecteze parteneri de incredere care sa distribuie si sa produca local gama standard de produse CAPAROL. Astazi, produsele CAPAROL sunt prezente in peste 29 de tari si sunt recunoscute dupa simbolul elefantului colorat, care a ajuns sa reprezinte esenta calitatii si a traditiei germane. DAW BENTA este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 2001, cand o echipa tanara a inceput primele importuri de vopsele, a reprezentat cu succes compania in piata dar si la targuri renumite si si-a construit un renume datorita seriozitatii echipei, serviciilor profesionale, dar mai ales a produselor de calitate oferite clientilor.

Dezvoltarea si productia in Germania garanteaza o calitate de prima clasa. Datorita productiei in fabrici moderne din Germania putem garanta o calitate superioara produselor destinate pentru pardoseli.

Larex Global Floor – LGF le ofera clienti asistenta tehnica bazata pe experienta, mentenanta profesionala si multa daruire. Impreuna cu arhitectii si designeri continuam sa dezvoltam produse noi, pentru a mentine increderea clientilor in brandul DLW. Sediu in Bietigheim sudul Germaniei 730 specialisti Productie Linoleum din 1882 in Delmenhorst Pardoseli destinate domeniilor: sanatate, educatie, retail, office sau hoteluri, o gama larga de sisteme de pardoseala

haro logo partener larex global floorlgf

Haro – Germania, este o companie care inca din anul 1866 continua sa dezvolte pardoseli de o calitate superioara. Prin intermediul Haro – companie producatoare de parchet pentru sali de sport, Larex Global Floor – LGF ofera celor interesati o varietate de solutii in materie de parchet pentru activitati sportive.

logo romus partener larex global floorlgf

In peste 47 de ani, Romus® s-a evidentiat in piata si a devenit expert – un partener important al profesionistilor in constructii si renovari. Compania isi dovedeste know-how-ul prin expertize tehnice, capacitatea de a raspunde solicitarilor si inovatie.

A 47-a aniversare a fost decisiva in termeni de dezvoltare economica: capacitatile productiei si logistice s-au dublat. Romus® isi confirma statutul de jucator cheie in piata, capabil sa anticipeze nevoile clientilor si sa adapteze serviciile in functie de cerere.

bauder logo partener larex global floorlgf

Din 1857, Bauder a realizat combinatia fericita dintre traditie si inovatie, ceea ce este astazi. Fiind o companie condusa de proprietari noi nu suntem constransi de maximizarea castigului pe termen scurt, ci dorim sa dezvoltam compania noastra in mod constant si pe termen lung, avand pretentia de a dovedi varful de performanta in toate domeniile.

Noi presupunem, ca in ciuda internetului de viitor, oamenii si interactiunea lor devin din ce in ce mai importanti. La fel de important este pentru noi sa ne gandim si actionam pe termen lung. Obiectivul este de a transmite pentru generațiile viitoare un sistem intact ecologic, social si economic.

blastrac logo partener larex global floorlgf

Firma BLASTRAC s.r.l. Romania este reprezentanta unica in Romania a Grupului BLASTRAC, lider mondial in producerea si comercializarea echipamentelor de pregatire a suprafetelor orizontale si verticale din beton, metal, piatra, mozaic, marmura, etc.

jet group logo partener larex global floorlgf

De mai bine de 40 de ani JET-Group dezvolta, produce si comercializeaza cupole luminatoare si luminatoare continue. In tot acest timp numarul de angajati si “know-how” – ul au crescut constant. Acum JET-Group are 650 de angajati la sediul central din Hüllhorst, in Kirchzarten, Nuremberg, Voerde si Berlin, cat si in locatiile din Polonia, Anglia, Danemarca, Elvetia si Olanda.

In Germania si Olanda JET-Group este printre liderii de piata, dar deasemenea si pe alte piete Europene numele JET este din ce in ce mai cunoascut. In special pe pietele Est Europene sunt necesare din ce in ce mai mult solutii de lumina naturala.

De mai bine de 40 de ani investim in oameni si tehnologie in locatiile noastre din Westphalia de EST dar si la nivel national si international.

logo ejot logo partener larex global floorlgf

Ejot Holding GmbH & Co KG, producator si lider mondial pentru elemente si accesorii de fixare in constructii. In plus, suntem parte a Aliantei de fixare Global (GFA), o uniune internationala de specialisti in domeniul tehnologiei de fixare.

EJOT se adreseaza direct specialistilor, antreprenorilor, montatorilor si firmelor de constructii, oferindu-le produse si servicii de cea mai inalta calitate. Astfel, echipa EJOT stabileste contacte directe cu potentialii parteneri, acorda consultanta si servicii in domeniu, participa la targuri specializate, sustine conferinte si seminarii pe teme specifice.

logo hilti logo partener larex global floorlgf

Hilti furnizeaza, peste tot in lume, tehnologie de varf pentru profesionistii din domeniul constructiilor. Produsele, sistemele si serviciile Hilti ofera solutii inovatoare cu valoare adaugata remarcabila clientilor din domeniile constructiilor si mentenantei cladirilor. Sediul Hilti Group este in Schaan, Principatul Liechtenstein.

Fondat în 1941, grupul international Hilti s-a dezvoltat pornind de la o mica firma de familie. Din 2000, Martin Hilti Family Trust detine toate actiunile si din ianuarie 2008, toate certificatele de participare la Hilti Corporation.

logo knauf insulation logo partener larex global floorlgf

Cu o experienta de peste 30 de ani si o dezvoltare rapida, Knauf Insulation este una dintre cele mai respectate companii globale din industria izolatiilor. Producator al unei game largi de materiale izolante, Knauf Insulation se pozitioneaza strategic si ofera solutii pentru toate tipurile de aplicatii. Knauf Insulation este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata materialelor izolante, cu un portofoliul ce include vata minerala de sticla, vată minerala bazaltica si placi din fibre de lemn (Heraklith).

rockwool logo partener larex global floorlgf

ROCKWOOL International A/S este lider mondial in izolatii din vata bazaltica, producand si furnizand o gama completa de sisteme de izolatii si solutii pentru toate tipurile de cladiri. Toate solutiile oferite sunt sustenabile si create pentru a proteja oamenii, cladirile si mediul-astazi si maine. prin aceste colaborari compania Larex Global Floor – LGF poate asigura solutii complete premium si foarte durabile.

murexin partener larex global floorlgf logo

ROCKWOOL International A/S este lider mondial in izolatii din vata bazaltica, producand si furnizand o gama completa de sisteme de izolatii si solutii pentru toate tipurile de cladiri. Toate solutiile oferite sunt sustenabile si create pentru a proteja oamenii, cladirile si mediul-astazi si maine. Prin aceste colaborari compania Larex Global Floor – LGF poate asigura solutii complete premium si foarte durabile.

murexin partener larex global floorlgf logo

Diversey Corporation a fost fondată cu aproape 100 de ani în urmă în Chicago și a crescut pentru a deveni lider în industria de curățare și igienă. În 1996, Diversey a fost achiziționat de Unilever. În 2002, afacerea a fost vândută întreprinderii Johnson Wax Professional, devenind JohnsonDiversey. Johnson Wax Professional sa separat în 1997 de societatea-mamă SC Johnson Commercial Markets, pentru a deveni un concurent global. În 2010, JohnsonDiversey a fost cumpărat de compania de investiții private CD & R, când numele său a fost simplificat la Diversey, și a fost adăugat un slogan pentru a comunica viziunea companiei; un viitor mai curat și mai sănătos. Sealed Air a achiziționat Diversey în 2011, creând o nouă divizie a companiei ca Sealed Air Diversey Care. Sub noua proprietate, compania a rămas angajată în viziunea sa, devenind lider mondial în furnizarea de soluții comerciale de curățare, salubritate și igienă. Produsele, sistemele și expertiza companiei au făcut alimente, băuturi și facilități mai sigure în întreaga lume. Astăzi, Diversey atinge viața a 800 de milioane de lucrători direct sau indirect.

La sfârșitul anului 2016, compania Sealed Air a anunțat planurile de a diviza divizia Diversey Care împreună cu departamentul de igienă și curățare a alimentelor din cadrul diviziei Food Care pentru a crea o nouă companie. Diversey se pregătește să se transforme în sine și în industrie, schimbând modul în care industria de curățenie creează valoare investind în cercetare și soluții inovatoare. Pe măsură ce compania noastră devine independentă pentru a doua oară în istoria noastră de 90 de ani, suntem mai puternici, mai inteligenți și mai agili, pentru a crea un viitor mai curat și mai sigur de curățenie.

altro partener larex global floorlgf logo

Altro a fost în fruntea inovării de aproape 100 de ani. Astăzi, colaborând îndeaproape cu arhitecți, clienți finali, ingineri, proiectanți și contractori din întreaga lume, înțelegerea și expertiza noastră le ajută să transforme spațiile de zi cu zi în medii care pot îmbunătăți bunăstarea tuturor celor care le folosesc.

Si prin transformarea constantă a gândirii în soluții practice, în lumea reală – care mențin cele mai înalte standarde de siguranță și durabilitate – Altro au devenit sinonime cu calitatea.

Ca o afacere înființată în familie, avem un puternic simț al ceea ce prețuim și un mod de gândire inspirat de The Bauhaus – un echilibru al funcției de calitate, formă și design – care pune nevoile oamenilor în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem. Este o abordare centrată pe om pentru proiectarea pentru cerințele vieții din secolul 21.

Este o istorie care înseamnă că prețuim îndrăzneț, curajos și nou. Datorită concentrării asupra modului în care diferitele sectoare pe care le deservim au nevoie de spații pentru a le îndeplini, de apelul la materiale mai durabile din punct de vedere al mediului, Altro este constant provocator pentru ceea ce este posibil și căutând noi modalități de a ne inspira clienții și de a răspunde celor mai mari provocări.

Cu birouri în întreaga Europă, America, Asia Pacific și Orientul Mijlociu, rămânem angajați să dezvoltăm soluții care să reziste testului timpului.

Combinăm cele mai bune în stilul contemporan cu funcționalitatea necesară pentru a îmbunătăți modul în care trăim și lucrăm cu toții, oriunde în lume, care ar putea fi.
Suntem Altro.

tarkett partener larex global floorlgf logo

Pentru Tarkett, Sustenabilitatea Corporativă este coloana vertebrală a creșterii noastre.

Acesta se află în centrul a tot ceea ce facem, deoarece acesta oferă modelul optim pentru succesul pe termen lung al unei companii. Acesta încurajează gândirea creativă și inițiativa antreprenorială, care sunt esențiale pentru a prelua puterea pe acest sector de industrie, în modul în care ne servim clienții și în modul în care lucrăm împreună ca o organizație.

Sustenabilitatea Corporativă impune atingerea unui echilibru pe termen lung între persoane, planetă și profit. Pentru a ne pregăti pentru provocările de mâine și a contribui la construirea unei economii circulare şi responsabile, ne-am stabilit obiective de durabilitate care să acopere cele trei dimensiuni ale priorităților de mediu, sociale și de guvernanță în afaceri. Drumul nostru pe calea sustenabilităţii corporative este integrat pe deplin în creșterea noastră și în strategia noastră pe termen lung, definind etape cheie şi obiective de îmbunătățire continuă. Strategia noastră de Sustenabilitate Corporativă este construită pe următorii trei piloni:

 • Responsabilitate faţă de mediul înconjurător
 • Responsabilitate socială
 • Guvernanţă corporativă

gerflor partener larex global floorlgf logo

Gerflor a adunat cea mai cuprinzătoare gamă de finisaje interioare, incluzând acoperirea pereților, pliere, adezivi, unelte, protecții de perete SPM și balustrade. O oportunitate fantastică pentru clienții noștri de a avea o ofertă combinată și completă atât pentru podea, cât și pentru pereți. Toate de la un furnizor de încredere și recunoscut, reducând timpul și efortul clienților în procesul de achiziție.

forbo partener larex global floorlgf logo

Forbo este un producător de frunte pentru acoperirea podelelor, adezivi pentru construcții și construcții, precum și soluții de transmisie de putere și benzi transportoare.

uzinutz partener larex global floor lgf logo

Uzin Utz – Peste 100 de ani de know-how pentru sol
Fiabilitatea, aprecierea, internaționalitatea, echilibrul, perspectiva și dinamica sunt valorile orientative ale Grupului Uzin Utz. Bazându-se pe acestea, dezvoltarea cu succes a producătorului regional de adeziv, fondată în 1911, a devenit furnizorul de sisteme de podea la nivel global.

Viitorul în vizor
Cu managementul durabil al companiei, caracterizat de responsabilitatea față de angajați, clienți și mediu, dorim să continuăm să asigurăm succesul pe termen lung al companiei noastre. În acest sens, aspirăm la îmbunătățirea continuă a performanței noastre în materie de durabilitate și la dezvoltarea și perfecționarea în continuare a strategiei noastre. Ne concentrăm asupra produselor cu emisii scăzute și ecologice, cu game de produse durabile. Raportul privind durabilitatea, care a fost publicat pentru prima dată în 2015, documentează politica durabilă consistentă și filozofia consecventă a companiei noastre cu toate activitățile și proiectele importante. Utilizarea materiilor prime naturale, precum și o dezvoltare a produselor cu o economie de resurse și durabile sunt o chestiune de curs pentru noi.

Competența solului concentrat
Cu o înaltă competență tehnologică, oferim know-how cuprinzător pentru o nouă punere în valoare, renovare și menținerea valorii tuturor tipurilor de acoperiri de podea, fie pentru parchet, plăci ceramice sau piatră naturală. Ne purtăm rolul de pionierat cu mândrie și responsabilitate și ne considerăm motorul de inovare al industriei. Marcile UZIN, Wolff, Pallmann, Arturo, codex si RZ reprezinta gama larga de servicii oferite de Grupul Uzin Utz si tehnologia de ultima generatie referitoare la podele. Cele mai multe dintre produsele noastre provin din dezvoltarea și producția proprie.

Prezența internațională
Ca principal furnizor de produse chimice pentru construcții, Grupul Uzin Utz este reprezentat în 48 de țări din întreaga lume, inclusiv 19 în propriile companii de producție și companii de vânzări. În scopul extinderii atât a poziției noastre puternice pe piața internă a Germaniei, cât și a prezenței noastre internaționale, vom continua să stimuleze inovația și să folosim know-how-ul nostru tehnic ca un pool de cunoștințe. În acest sens, ne vedem ca parte a lanțului valoric și suntem implicați în diferite rețele în transferul de cunoștințe și experiență între industrie și meserii. Vrem să creăm valoare adăugată pentru oameni, mediu și societate, reunind cu succes toți cei implicați în construcții, creând sinergii și promovând dezvoltarea durabilă.

3m partener larex global floorlgf logo

Reducem greutatea liniilor de electricitate, astfel incat acestea sa poata transporta mai multa putere electrica catre mai multi oameni. Ajutam producatorii sa consume mai putin, in timp ce produc mai mult. Automatizam datele medicale, astfel incat informatiile potrivite sa ajunga la oamenii potriviti. La nivel global, 3M inspira inovatie si progres, in timp ce contribuie la adevarata dezvoltare globala sustenabila, prin solutiile de protectie a mediului, responsabilitatea corporativa si sociala, alaturi de progresul economic. Noi aplicam stiinta si inovatia pentru a crea un impact real in viata fiecarei persoane din lume.

Durachemicals partener Larex Global Floor - LGF

Totul a început în 1990, când Durachemicals a fost fondata, iar temelia care a stat la infiintarea acestei companii, a fost viziunea si dorinta pentru dezvoltarea unor solutii complete si inovatoare in industria de constructii industriale si rezidentiale. O alta etapa importanta in evolutia companiei Durachemicals, este deschiderea unui punct de lucru in anul 2012, in localitatea Cluj-Napoca.

De peste 29 de ani, compania Durachemicals, este un nume de încredere, furnizand produse, solutii complete si sisteme inovatoare realizate cu o tehnologie de ultima generatie. Pe parcursul acestor ani, in care am acumulat experienta, compania Durachemicals, se poate indentifica prin focusarea si orientarea  noastra continua pentru identificarea  nevoilor clientilor nostri si oferirea de solutii complete si durabile.

Durachemicals  lucreaza indeaproape cu clientii  pentru a le oferi produse personalizate, adaptate in functie de cerintele lor, avantajul esential este capacitatea de a rezolva problema oricarui client, privind obiectul nostru de activitate, pentru a asigura satisfactia acestuia.

Deasemenea compania Durachemicals se angajeaza sa ofere solutii complete si sisteme inovatoare  de incredere, durabile pentru clienti.

Aceste atribute esentiale sunt realizate prin dezvoltarea continua a  unor parteneriate strategice cu companii  prestigioase la nivel mondial.

Durachemicals satisface nevoile clientilor  care sunt mereu in continua schimbare oferind spre comercializare produse si solutii complete, durabile pentru proiecte noi sau vechi, cum ar fi:  portofoliul complet al brandului Durachemicals cuprinde soluţii durabile pentru constructia, întreţinerea, repararea şi renovarea cladirilor industriale, civile si rezidentiale, centre comerciale, birouri, etc.

SOLUTII PENTRU PARDOSELI  PERFORMANTE:

 • Rasini sintetice DURAFLOOR EP  pentru pardoseli industriale, fabrici, hale, automotive;
 • Rasini epoxidice, poliuretanice, sisteme DURAPARKING  pentru pardoseli service-auto,  parcari  subterane, etajete;
 • Rasini epoxidice, poliuretanice, DURAFLOOR ESD cu proprietati electrodisipative ESD si rasini epoxidice cu proprietati conductive, antistatice AS pentru industria automotive, electronice;
 • Sisteme de finisaje  decorative din microciment DURADECOR pentru interior si exterior;
 • Rasini poliuretanice DURAFLOOR PU  cu proprietati antibacteriene pentru spitale, farmacii, medicamente, cabinet;
 • Rasini poliuretanice elastice antisoc DURAFLOOR PU pentru sistemul de educatie – invatamant, crese, gradinite, scoli, licee, universitati;
 • Rasini poliuretanice pentru suprafete sportive interioare si exterioare;
 • Beton poliuretanic DURACRETE  pentru industria alimentara si a bauturilor;
 • Pardoseli decorative drenante  DURAPAVE pentru trotuare-alei.

SOLUTII  PENTRU HIDROIZOLATII DURABILE:

 • membrane EPDM;
 • membrane PVC;
 • membrane TPO;
 • membrane lichide cu intarire rapida in 10 minute;
 • accesorii pentru terase acoperis.

SOLUTII SI DETERGENTI PROFESIONALI PREMIUM:

 • bucatarie complet igienizata;
 • intretinerea cladirilor industriale, rezidentiale, birouri, centre comerciale, spitale, hoteluri;
 • masini de curatare profesionala;
 • accesorii  pentru curatare profesionala, industriala;
 • solutii pentru spalatorii;
 • ingrijire personala;
 • ingrijirea camerei;
 • produse certificate ecologic;
 • echipamente, sisteme automate de dozare, monitorizare, control ale solutiilor de curatare profesionala.

ECHIPAMENTE SI CONSUMABILE  PENTRU PREGATIREA SUPRAFETELOR:

Durachemicals este cel mai important distribuitor din Romania de echipamente  si consumabile pentru pregatirea suprafetelor. Avem o gama completa de peste 50 de masini diferite pentru pregatirea si intretinerea pardoselilor si a altor suprafete de toate tipurile de material (exemplu: beton, metal, rasini, etc.).

Durachemicals va pune la dispozitie o  gama  completa de echipamente si consumabile cum ar fi:

 • aspiratoare industriale;
 • instalatii de sablare si consumabile;
 • masini de frezat, scarificatoare  pentru diferite tipuri de suprafete si consumabile;
 • masini de slefuit pardoseala pentru diferite tipuri de suprafete beton, rasini sintetice si consumabile necesare;
 • masini pentru decopertat rasini sintetice, mocheta, covor PVC, etc.;
 • echipamente profesionale  pentru vopsire industriala.
 • expertiza echipei noastre  în folosul proiectului dvs.

SOLUTII CAROTARE SI TAIERE BETON PREMIUM:

 • Servicii gaurire beton: gauri pentru hote de bucatarie, centrale termice, coloane de gaze, aer conditionat
 • Carotare in beton pentru probe fundatii
 • Perforari in pereti si plansee din beton pentru conducte de instalatii sanitare si electrice
 • Decupaje in pereti si plansee in sistem “gaura langa gaura”
 • Perforare bazin apa si instalatii hidranti

Know-how-ul şi experienţa  personalului pentru implementarea unor solutii durabile în construcţii, formează nucleul companiei Durachemicals:

 • oferim solutii  si sisteme  optime  din portofoliul nostru de produse pentru a vă sprijinii în rezolvarea oricăror probleme specifice de construcţii industriale, civile, rezidentiale, centre comerciale, birouri, mall-uri.
 • valorificăm tehnologiile  inovatoare de la nivel global, analizam cu mare atentie cerinţele locale din Romania, pentru a dezvolta si furniza plus valoare, care să vă susţină să aveţi o afacere de succes şi să realizaţi construcţii sanatoase, durabile si rentabile.

larex global floor logo firestone membrana epdm

Oferim soluții de încredere pentru acoperișuri și construcții. Cu produse inovatoare, cum ar fi membranele de acoperiș autoadezive UltraPly ™ TPO, tehnologia SecureBond ™, tehnologia de impermeabilizare CoreGard ™ și impermeabilizarea Gaco, oferim soluții pentru fiecare sistem, clădire și buget.
Suntem o cultură a fiabilității. De la garanția Firestone Red Shield ™ la sistemul de acoperiș EnviroReady ™ și Garanția până la Garanția limitată de 50 de ani de la Gaco, conducem industria în acoperirea pe termen lung a garanției pentru fiecare client.
Suntem un partener de afaceri. Cu o echipă de profesioniști dedicați să ofere soluții personalizate și suport pentru fiecare client, precum și tehnologie de interfață pentru a asigura ușurința comunicării; suntem acolo pentru tine, de-a lungul fiecărui pas al procesului de construcție.

Ne-am angajat pentru sustenabilitate. Cu soluții pentru acoperișuri și construcții care îndeplinesc și depășesc cerințele pentru clădirile eco-conștiente, suntem dedicați participării la viziunea pe termen lung a Bridgestone de a utiliza materiale durabile 100% în toate produsele până în 2050. Ne străduim în permanență să dezvoltăm produse ecologice și procese care deschid calea către un mâine mai luminos pentru generațiile actuale și viitoare.

Cu sediul în Nashville, Tennessee, Firestone operează o rețea la nivel național de fabrici și locații de depozite. Uzinele noastre produc EPDM, TPO, asfalt, acoperișuri metalice și sisteme de panouri de perete, izolație polițiosă și accesorii pentru piețele comerciale pentru acoperișuri, geomembrane și plicuri pentru construcții. Fiecare dintre locațiile noastre este înregistrată la standardul de calitate ISO 9001.

Standardul de calitate ISO 9001 ajută să ne asigurăm că avem procese și proceduri pentru a oferi cele mai bune produse și servicii din clasă, aducând incredere si siguranta clienților noștri. Participarea Firestone la standardul de calitate ISO 9001 este doar o modalitate prin care ne demonstrăm angajamentul față de satisfacția clienților. Politica noastră de calitate prezintă în continuare promisiunea noastră de calitate.

Firestone se angajează, de asemenea, să asigure un mediu sănătos pentru generațiile actuale și viitoare, prin concentrarea pe operațiuni durabile, îmbunătățirea conservării resurselor naturale și reducerea continuă a emisiilor de gaze cu efect de seră. Toate site-urile noastre de fabricație mențin un sistem de management de mediu care respectă cerințele ISO14001 și sunt fie înregistrate, fie sunt auto-certificate la acest standard.