PARDOSELI FABRICI SI HALE INDUSTRIALE

Sisteme de pardoseli complete pentru hale si fabrici.


PARDOSELI PENTRU ABATOARE, FABRICI DE PROCESARE CARNE

Sacrificarea, pregătirea şi prelucrarea cărnii pentru consum uman trebuie să fie făcute într-un mod eficient şi igienic, UN MEDIU CONTROLAT SISTEM HACCP. Acum, mai mult ca niciodată inainte, pardoselile din abatoare şi industria prelucrării cărnii sunt in atenţia autorităţilor de sănătate si securitate a muncii.
Sistemul propus de noi este rezistent la apă, antiderapant, rezistent la acizii şi substanţele bazice folosite în industria alimentară, la uleiuri şi grăsimi, agenţi oxidanţi, detergenţi, etc. De asemenea, în mediile de procesare în stare umedă, profilul de suprafață corespunzător este esențial pentru asigurarea unui mediu de lucru sigur și eficient. Sistemul de pardoselă industrială DURACRETE este un sistem din beton poliuretanic cu proprietati deosebite care are o durata de viata de pana la 40 ani, cu rezistente chimice si mecanice EXTREME, oferă o gamă de profiluri de suprafață, de la pardoseli netede și de mozaic până la pardoseli cu un profil texturat foarte pronunțat.

PARDOSEALA SINTETICA FABRICI DE BAUTURI ALCOOLICE

Sistemul DURACRETE MFB-R a fost creat pentru industria alimentară atât pentru zonele unde pardoseala este în mod continuu inundată de apă cum sunt: fabricile de băuturi alcoolice, cramele, fabricile de lapte, camerele frigorifice, fabricile de bere, fabricile de îmbuteliere a apei, etc cât şi pentru zonele uscate care suportă încărcări extreme și zonele expuse acțiunii agenților chimici.
DURACRETE MFB-R este un beton poliuretanic realizat din rasina poliacrilat, pigment si agregate de diferite dimensiunui atent selectionate
DURACRETE MFB-R este rezistent la apă, antiderapant, rezistent la acizii şi substanţele bazice folosite în industria alimentară, la uleiuri şi grăsimi, agenţi oxidanţi, detergenţi, etc.
Lipsa totală de toxicitate şi remarcabilele proprietăţi mecanice ale sistemului DURACRETE MFB-R, face din aceasta cea mai bună şi mai durabilă alegere pentru realizarea de pardoseli sintetice în industria băuturilor alcoolice.

PARDOSEALA SINTETICA FABRICI DE LACTATE

În zonele de procesare a alimentelor este extrem de important ca pardoseala să fie rezistentă la spălări și dezinfectări frecvente, să fie rezistentă la acizi și alcali și la traficul cu stivuitoare. Pentru a se îndeplini aceste cerințe, au fost proiectate sisteme de pardoseli din rășini epoxidice, poliuretanice sau beton poliuretanic care:
  • sunt 100% solide
  • sunt ecologice fără solvenți și fără miros, antibacteriene
  • după întărire oferă rezistență la solicitările fizice, mecanice și chimice

O componentă esențială în realizarea unei pardoseli durabile nu este doar folosirea de materii prime de cea mai bună calitate ci și aplicarea acestora de către o ecihpă profesionistă și experimentată cum este LGF.

BRUTĂRII, PATISERII, BUCĂTĂRII, FABRICI PASTE FAINOASE / BISCUITI

Pardoseala sintetica cu rasina epoxidica flebibila de ultima generatie sigilata optional cu sigilant PU mat. Sistem pardoseală epoxidică pentru brutării, patiserii, fabrici paste fainoase sau biscuiti, etc (zone uscate). Este un sistem epoxidic autonivelant cu finisaj lis, pentru trafic mediu si intens. Se aplică la interior acolo unde sunt cerințe de pardoseli cu rezistență la uzură, cu finisaj lis si omogen, pentru trafic mediu si intens – in spatii de producție, coridoare sau depozite, etc. Opțional se poate adăuga nisip de cuarț atât în stratul de egalizare cât și în stratul de bază.