Pardoseli epoxidice – Pardoseala epoxidica DURAFLOOR EP 30 AS 1,5 – 2 mm

Masuratori ESD GRATUIT pentru fiecare pardoseala electrostatica disipativa ESD sau electrostatica conductiva AS, executata de Larex Global Floor-LGF.

Larex Global Floor - LGF Buletin ESD gratuit
Solul este punctul de siguranta al descarcarii electrostatice nedorita. Terenul reprezinta "potential electric zero". Cand ceva este legat la pamant, este neutru, nu are nicio valoare. Legarea unei pardoseli conductive la pamant asigura ca încarcaturile statice sa fie redirectionate catre pamant prin sistemul de pardoseala conductiva. O pardoseala care masoara intre 2,5 X 104 si 1,0 x 106 este definita ca o pardoseala electrostatic conductiva.
Ohm (?): Ohmi sunt unitati de rezistenta electrica intre doua puncte. "1 Mega" este egal cu 1 milion Ohmi sau 1,0 x 106. Exponentul 6 se refera la numarul de zerouri dupa 1 si este in general considerat nivelul maxim de rezistenta electrica pentru o specificatie conductiva a pardoselii. Terminatia cea mai mica a intervalului este de 25.000 Ohmi, reprezentat ca 2.5 x 104 , sau 2.5 x 10.000 Ohmi.
Conductivitate ESD AS intervale harta - Zona de siguranta

Pardoseala epoxidica DURAFLOOR EP 30 AS este un sistem bicomponent autonivelant, care formeaza o pardoseala din rasini epoxidice solvent-free, aditivate cu fibre de carbon si pigmenti cu proprietati conductive permanente. Este un sistem impermeabil, cu un finisaj foarte atractiv, colorat in masa, cu aspect lucios sau mat.

Pardoseala epoxidica DURAFLOOR EP 30 AS este recomandata pentru solicitari mecanice ridicate, ce impun o rezistenta la impamantare mai mica de 106 Ohm conform DIN EN 61340-5-1, in zone uscate cum ar fi: hale de producție din industria semiconductorilor, laboratoare și spații medicale cu echipamente electronice, spații cu vehicule ghidate prin pardoseala, hale de întreținere pentru avioane. Datorită reţetei cu emisii reduse, verificate și monitorizate de către TÜV la substanţe dăunătoare, este adecvată în special pentru zonele „sensibile” cum ar fi: săli de aşteptare, spitale, etc.

 

Tabel ESD AS

Aceste valori sunt aproximative si pot fi utilizate in mod orientativ pentru specificatii. *se calculeaza in functie de tipul de incaltaminte; pentru tabelul alaturat, Atlas tip AS CF 4


 

Avantajele Dvs.

Conductiv ESD
Pardoseala electrostatica disipativa ESD cu descarcare electrica
Certificat standarde internationale
Respecta toate standardele internationale. Conductivitate electrica si antistatica conform DIN EN 61 340-4-1 si DIN EN 1081 si DIN IEC 340-5-1
Grosime mica
Grosimea sistemului 1,5 - 2 mm
fara emisii
Premium
antimicrobial
Igienic
Lucios_1
Lucios, neted
fara solventi
Fara solventi
Rezistenta chimica
Rezistenta chimica ridicata
rezistent la uzura
Rezistenta la uzura
rezistenta la intindere
Rezistenta la abraziune
Usor de curatat
Usor de curatat si intretinut
fara emisii
Fara imbinari
paletar ral
Paleta de culori. Se mai pot utiliza si alte culori din paletarul RAL standard.
Intarire rapida
Durata de viata: 15 ani
DURAFLOOR EP 35 ESD suprafata pardoseala
 

Larex Global Floor - LGF. Pardoseala conductiva ESD. Pardoseala epoxidica