Pardoseli Poliuretanice – Pardoseala poliuretanica DURAFLOOR PU 20 AS 1,5 – 2 mm

Masuratori ESD GRATUIT pentru fiecare pardoseala electrostatica disipativa ESD sau electrostatica conductiva AS, executata de Larex Global Floor-LGF.

Larex Global Floor - LGF Buletin ESD gratuit
Solul este punctul de siguranta al descarcarii electrostatice nedorita. Terenul reprezinta "potential electric zero". Cand ceva este legat la pamant, este neutru, nu are nicio valoare. Legarea unei pardoseli conductive la pamant asigura ca încarcaturile statice sa fie redirectionate catre pamant prin sistemul de pardoseala conductiva. O pardoseala care masoara intre 2,5 X 104 si 1,0 x 106 este definita ca o pardoseala electrostatic conductiva.
Ohm (?): Ohmi sunt unitati de rezistenta electrica intre doua puncte. "1 Mega" este egal cu 1 milion Ohmi sau 1,0 x 106. Exponentul 6 se refera la numarul de zerouri dupa 1 si este in general considerat nivelul maxim de rezistenta electrica pentru o specificatie conductiva a pardoselii. Terminatia cea mai mica a intervalului este de 25.000 Ohmi, reprezentat ca 2.5 x 104 , sau 2.5 x 10.000 Ohmi.
Conductivitate ESD AS intervale harta - Zona de siguranta

Pardoseala poliuretanica DURAFLOOR PU 20 AS este un sistem bicomponent, format din rasini poliuretanice in dispersie apoasa cu proprietati bacteriostatice conform standardelor JIS Z2801:2000 si ISO 22196:2007, ce are o suprafata neteda si un aspect satinat-mat, cu rezistenta la raze UV.

Pardoseala poliuretanica DURAFLOOR PU 20 AS este recomandata pentru solicitari mecanice ridicate, ce impun o rezistenta la impamantare mai mica de 106 Ohm conform DIN EN 61340-5-1, in zone uscate cum ar fi: hale de producție din industria semiconductorilor, laboratoare și spații medicale cu echipamente electronice, spații cu vehicule ghidate prin pardosea, hale de întreținere pentru avioane. Datorita retetei cu emisii reduse, verificate și monitorizate de către TÜV la substante daunatoare, este adecvata în special pentru zonele „sensibile” cum ar fi: sali de asteptare, spitale, etc.

Tabel ESD AS

Aceste valori sunt aproximative si pot fi utilizate in mod orientativ pentru specificatii. *se calculeaza in functie de tipul de incaltaminte; pentru tabelul alaturat, Atlas tip AS CF 4

 

Avantajele Dvs.

Conductiv ESD
Pardoseala electrostatica disipativa ESD cu descarcare electrica
Certificat standarde internationale
Respecta toate standardele internationale. Conductivitate electrica si antistatica conform IEC EN 61340-4-5, IEC EN 61340-4-1, IEC EN 61340-5-1
Grosime mica
Grosimea sistemului 1.5 - 2 mm
antistatic
Pardoseala electrostatica conductiva antistatica AS
fara emisii
Fara emisii
Mat
Mat sau lucios, neted
rezistenta la intindere
Rezistenta ridicata la impact
Rezistenta chimica
Rezistenta chimica ridicata
Usor de curatat
Usor de curatat si intretinut
fara imbinari
Fara imbinari
paletar ral
Paleta de culori. Se mai pot utiliza si alte culori din paletarul RAL standard.
Intarire rapida
Durata de viata: 15 ani
DURAFLOOR PU 20 AS masurare parametrii pardoseala
 

Larex Global Floor - LGF. Pardoseala poliuretanica conductiva ESD.