Pardoseala epoxidica DURAFLOOR QUARTZ-ESD-R

Masuratori ESD GRATUIT pentru fiecare pardoseala electrostatica disipativa ESD sau electrostatica conductiva AS, executata de Larex Global Floor-LGF.

Larex Global Floor - LGF Buletin ESD gratuit
Solul este punctul de siguranta al descarcarii electrostatice nedorita. Terenul reprezinta "potential electric zero". Cand ceva este legat la pamant, este neutru, nu are nicio valoare. Legarea unei pardoseli conductive la pamant asigura ca încarcaturile statice sa fie redirectionate catre pamant prin sistemul de pardoseala conductiva. O pardoseala care masoara intre 2,5 X 104 si 1,0 x 106 este definita ca o pardoseala electrostatic conductiva.
Ohm (?): Ohmi sunt unitati de rezistenta electrica intre doua puncte. "1 Mega" este egal cu 1 milion Ohmi sau 1,0 x 106. Exponentul 6 se refera la numarul de zerouri dupa 1 si este in general considerat nivelul maxim de rezistenta electrica pentru o specificatie conductiva a pardoselii. Terminatia cea mai mica a intervalului este de 25.000 Ohmi, reprezentat ca 2.5 x 104 , sau 2.5 x 10.000 Ohmi.
Conductivitate ESD AS intervale harta - Zona de siguranta
Pardoseala epoxidica DURAFLOOR QUARTZ-ESD-R este un sistem bicomponent, pe baza de rasini epoxidice, cu rezistenta mecanica ridicata, colorat, cu conductivitate electrica, cu rezistenta conductiva <106 Ω, conf. DIN EN 61 340-4-1 si DIN EN 1081 si DIN IEC 340-5-1, rezistenta la abraziune, rezistenta chimica.
Pardoseala epoxidica este recomandata pentru utilizarea in zone precum: hale din industria semiconductorilor, laboratoare si incaperi destinate domeniului medical cu aparate electrice, hale de intretinere ale avioanelor, incaperi cu vehicule de transport actionate electric, incaperi ESD, industria petro-chimica, fabrici de armament.

 

Avantajele Dvs.

Conductiv ESD
Pardoseala electrostatica disipativa ESD cu descarcare electrica
Certificat standarde internationale
Respecta toate standardele internationale. Conductivitate electrica si antistatica conform DIN EN 61 340-4-1 si DIN EN 1081 si DIN IEC 340-5-1
Grosime mica
Grosimea sistemului 2 - 3 mm
fara emisii
Premium
antimicrobial
Igienic
Lucios_1
Mat / lucios
fara solventi
Fara solventi
Rezistenta chimica
Rezistenta chimica ridicata
rezistent la uzura
Rezistenta la uzura
rezistenta la intindere
Rezistenta la abraziune
slip-resistant
Antiderapant, rezistent la alunecare
Usor de curatat
Usor de curatat si intretinut
fara imbinari
Fara imbinari
paletar ral
Paleta de culori. Se mai pot utiliza si alte culori din paletarul RAL standard.
Intarire rapida
Durata de viata: 15 de ani
DURAFLOOR EP 30 perle pardoseala suprafata de aproape
 

Larex Global Floor - LGF. Pardoseala conductiva ESD.